Presentreklam för ökad försäljning

Hej hopp bloggen!

Har jag några företagare eller marknadsföringsansvariga som läser min blogg, då ska ni släppa allting och fokusera på det här inlägget. För nu kommer jag förklara hur du på ett smidigt och bra sätt kan öka din kundkrets med hjälp av presentreklam. Mitt bolag bedriver sin verksamhet i Höör och Bromölla men vår kundkrets innefattar hela vårat avlånga land och några av våra kära grannländer. Länge funderade jag på bolagets marknadsföringsstrategi och hur vi skulle kunna expandera ännu mer. Det var då jag fick nys om presentreklam som Wigstrands tillverkning & gravering skapade, passande nog var även de lokaliserade i närheten av Höör och Bromölla. Jag beställde in massa pennor med vår logga på.

Varje gång jag eller någon av mina anställda är ute på möten, restauranger eller i butiker så använder vi alltid våra egna pennor när vi signerar. Om vi märker att det kan finnas någon som helst chans till vidare affärer så byter lämnar vi alltid kvar våran penna på platsen så att de kan fortsätta använda den. Varje gång de tar fram våran produkt så kommer de genast att associera pennan med oss, det är vårat sätt att hålla en relation med våra kunder och kunna skapa en relation med blivande kunder.

Det händer ganska ofta att vi får samtal av människor som säger att de kom och tänka på oss och undrar om vi fortfarande kan erbjuda våra tjänster. När vi har nått en överenskommelse så frågar vi alltid hur det kom att tänka på just oss och svaret är många gånger att det skulle använda en penna. Presentreklam är verkligen en extra boost för våran marknadsföring och jag tror att det kan vara det för många andra där ute med. Är du dessutom i närheten av Höör och Bromölla så vet du precis vart du ska vända dig!