Huset städat när jag kommer hem

Hejsan hoppsan bloggen! Idag tänkte jag faktiskt inte förhålla mig till bloggens vanliga ämnen, data och it. Utan jag tänkte prata om något annat den här gången. Jag står inför ett vägval i dagsläget, min trädgård eller mitt hus. Båda behöver en rejäl genomkörare och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra eller var jag ska börja. Men saken är den att jag ska åka bort imorgon och jag har inte tid för städ och trädgårdsskötsel, därför måste jag nu välja vad jag ska göra. Än så länge lutar det åt att jag fixar i ordning trädgården idag och anlitar städ till hemmet, det känns som den bästa lösningen för tillfället. Men vinden kan snabbt vända och jag ligger fortfarande kvar i sängen så jag är osäker på vad vi har för väder i Uppsala idag. Jag hade tänkt lämna Uppsala i några veckor för att åka upp till min stuga i Norrland och bo där ett tag. Nu när jag ändå arbetar hemifrån så spenderar jag mycket hellre dagarna där uppe än i Uppsala, det är en helt annan fridfullhet där jämfört med här. Det här är anledningen till att jag vill få huset städat och trädgården fixat innan jag åker, för när jag kommer hem så kommer det vara väldigt grönt ute. Gör jag inte något åt saken nu så kommer det vara helt igenvuxet. Sen finns det ingen skönare känsla än att komma hem igen till ett städat hus. Jag har gjort misstaget förut att inte städa innan man åker iväg och det är ingenting jag kan rekommendera, då är det mycket skönare att anlita städ innan man åker om det inte finns någon tid till att göra det själv. Vi får se om det blir jag eller någon annan som städar mitt hem den här gången, nästa inlägg kommer i alla fall handla om lite datanyheter. Ha det fint!