Reklamfilmer och annonser

Tjenixen bloggen och alla läsare! Vilken fantastisk dag vi har framför oss i Jönköping, en dag full med möjligheter och utmaningar. Jag är redo för att ta mig an dem men först ska det skrivas ett inlägg om inget mindre än reklamfilmer. Vi ser dem varje dag, förutsatt att vi använder en dator, teve eller telefon. Det går liksom inte riktigt att undgå reklamfilmer i dagens samhälle om man samtidigt ska använda sig av teknik. Huruvida det här är bra eller dåligt går att diskutera, det finns absolut fall där man kan få något bra tips samtidigt som det kan vara otroligt störande. Oavsett vilket så har det en påverkan på oss. För mig som har ett stort intresse för dator och film så tycker jag att just reklamfilmer är ganska fascinerande. Det finns många företag som lägger ner otroligt mycket tid på sina reklamer samtidigt som det finns andra som bara publicerar något. Ni kan ju tänka er själva vilka som oftast är bäst. I den här branschen så går kvalitet alltid före kvantitet. En välgjord reklamfilm slår betydligt högre än tre stycken dåliga, du kanske når ut till fler med tre stycken men du lockar garanterat inte alls i närheten av lika många kunder med halvdåliga filmer eller annonser. Reklam finns överallt, varje gång jag går en sväng på stan i Jönköping så ser jag flertalet posters, affischer och annonser. Tar jag sedan upp min telefon så kan ni gissa vad jag får upp där. Våra sociala medier är idag de största mötesplatserna för människor, med miljarder aktiva använder så är det klart att företag lägger ner stora pengar för att marknadsföra sig där. Hade jag haft ett företag så hade sociala medier varit min prioritet. Vi måste se reklamfilmer före en video och vi får upp annonser baserat på våra senaste sökningar, det är en fascinerande bransch som bara växer!